BAKGRUND

Mitt skapande är främst koncentrerat till bildkonst, och mest centralt är det rena konst-måleriet i akryl vars idéer hämtas ur mitt inre, gestaltade perspektiv i relation till omvärldens företeelser. Jämte målandet återfinns illustrerandet i diverse tekniker, en del utförs på uppdrag av beställare medans en del alstras i egna syften.

Parallellt med det konstnärliga så finns den digitala grenen av formgivning, om än mer sekundärt i dag så åtar jag mig vissa uppdrag inom t.ex. trycksaksdesign och grafisk profilering.

Min bakgrund bygger på ett mångårigt utövande och fundamentalt intresse för färg, form, bild och text i expressiva och illustrativa sammanhang i allmänhet. Tidigare yrkesbana har bland annat bestått av eget grafiskt tjänsteföretag, samt som anställd inom tryckeri och eventbyrå med befattning som originalare/grafisk designer.


Välkommen med Er förfrågan oavsett det gäller priser kring befintlig konst, nya uppdrag inom illustration eller mindre projekt för grafisk form.

SOCIALA MEDIER

Följ Mikael Konst och Form på Facebook
och Instagram. 

KONTAKT

Välkommen med er förfrågan -Fyll enkelt i formuläret nedan och klicka på skicka-knappen så återkopplar jag till er inom kort. 

Oavsett det gäller prisuppgifter på befintlig konst, uppdragsrelaterade frågor eller övriga spörsmål. 

 
 
 
 
 

(C) 2012-2019

MIKAEL TOLLANDER